Een jaar lang fotografeer ik iedere week in de (vroege) ochtend bij iemand of ergens in Utrecht en leg ik de start van de dag vast. Het beeldverhaal van 10-15 foto’s dat zo ontstaat, komt in principe de eerstvolgende donderdag op een vast tijdstip online op: www.utrechtindevroegte.nl . De onderwerpen zijn breed en kunnen zowel alledaags zijn als inspelen op de actualiteit. Maar iedere week weer zal het onderwerp prikkelen, vertederen, verrassen of verbazen!

Fotoboek en expositie

Aan het eind van het jaar is dan een gevarieerd overzicht ontstaan van hoe Utrecht in de breedste zin van het woord de dag begint. Het is de bedoeling om daar dan een mooi fotoboek van te maken. 

U kunt het boek hier bestellen.
De prijs van het boek is € 14,95 inclusief btw en exclusief verzendkosten.

De expositie was de hele maand maart in het oude stadhuis van Utrecht, bekijk het filmpje van de opening en de boekpresentatie.

Promotie

De wekelijkse beeldverhalen worden geplaatst op www.utrechtindevroegte.nl en worden volop gepromoot, onder andere via social media. Het nieuwste beeldverhaal wordt wekelijks aangekondigd op nieuws030.nl en sommige beeldverhalen worden aangekondigd op pag 2-3 van Straatnieuws. 

‘Utrecht in de vroegte’ is al meerdere keren in de media verschenen.

‘Utrecht in de vroegte’ is een project van desireemeulemans.nl

Copyright

Op alle foto’s op deze website berust copyright. Geen enkele foto op deze website mag worden verveelvoudigd, gekopieerd, ge(her)publiceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, zij het in drukwerk of elektronisch, zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van de fotograaf.